Mal intern revisjon, IK-Mat mottakskjøkken
v. 1.0
Revisjonen er bestilt av:
Revisjonslag:
Sted: Mottakskjøkken ved _____________________________________
Dato:_____________ Deltakere:_______________________________________________
Hva
|
Status
|
Vurdering
|
Avvik/
merknad
|
Dokumentstyring Er kun gyldig utgaver av IK-mat rutinene i bruk?
|
c Ja c Nei
|
|
c
|
Opplæring og ansvar Er det utpekt en ansvarlig person for IK-mat ved mottakskjøkkenet?
Har de ansatte fått nødvendig opplæring, e-læring?
Foreligger dokumentasjon av opplæring?
|
c Ja c Nei
c Ja c Nei
c Ja c Nei
|
|
c
|
Hygiene Er engangshansker, plastforkle eller tekstilforkle lett tilgjengelig?
|
c Ja c Nei
|
|
c
|
Vask og desinfeksjon Er renholdsplan utarbeidet, og etterleves den?
|
c Ja c Nei
|
|
c
|
Oppbevaring av mat Oppbevares mat med utgått holdbarhetsdato i kjøleskap/rom?
Utføres måling av temperatur i kjøleskap/rom på en tilfredsstillende måte?
|
c Ja c Nei
c Ja c Nei
|
|
c
|
Oppvarming av mat fra Kjøkkenservice Utføres kontrollmåling av kjernetemperatur?
|
c Ja c Nei
|
|
c
|
Vedlikehold bygg/utstyr Oppvarmingsovn har hatt service de siste 2 år?
|
c Ja c Nei
|
|
c
|
Gjennomgang av avvik.
Er avvik registrert?
Lukket?
Forbedringstiltak?
|
c Ok
|
|
c
|
ANNET
|
|
|
c
|
Avvik:
|
Beskrivelse:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merknad:
|
Beskrivelse:
|
|
|
Konklusjon
|
|
Mattrygghet:
|
Etterlevelse av IK-Mat:
|
Forfatter: |
Jan Helge Lislevand (Rådgiver)
|
Godkjent av: |
Jan Helge Lislevand
|
Dokumentadministrator: |
Jan Helge Lislevand (Rådgiver) |
Dokument-ID: |
2848 |
Gyldig fra: |
20.12.2019 |
Revisjonsfrist: |
25.11.2024 |