Mal intern revisjon, IK-Mat mottakskjøkken v. 1.0

Revisjonen er bestilt av: 

Revisjonslag: 

Sted: Mottakskjøkken ved _____________________________________

 

Dato:_____________        Deltakere:_______________________________________________

Hva

Status

Vurdering

Avvik/

merknad

Dokumentstyring
Er kun gyldig utgaver av IK-mat rutinene i bruk?


c Ja       c Nei

 

 

c

Opplæring og ansvar
Er det utpekt en ansvarlig person for IK-mat ved mottakskjøkkenet?

Har de ansatte fått nødvendig opplæring, e-læring?

Foreligger dokumentasjon av opplæring?

 


c Ja       c Nei

 

 

 

c Ja       c Nei

 

 

c Ja       c Nei

 

c

Hygiene
Er engangshansker, plastforkle eller tekstilforkle lett tilgjengelig?



c Ja       c Nei

 

 

c

Vask og desinfeksjon
Er renholdsplan utarbeidet, og etterleves den?



c Ja       c Nei

 

c

Oppbevaring av mat
Oppbevares mat med utgått holdbarhetsdato i kjøleskap/rom?

Utføres måling av temperatur i kjøleskap/rom på en tilfredsstillende måte?

 

 

c Ja       c Nei

 

 

 

 

 

c Ja       c Nei

 

 

 

 

c

Oppvarming av mat fra Kjøkkenservice
Utføres kontrollmåling av kjernetemperatur?

 

 

c Ja       c Nei

 

 

c

Vedlikehold bygg/utstyr
Oppvarmingsovn har hatt service de siste 2 år?


c Ja       c Nei

 

 

c

Gjennomgang av avvik.

Er avvik registrert?

Lukket?

Forbedringstiltak?


c Ok

 

 

c

ANNET

 

 

c

 

Avvik:

Beskrivelse:

 

 

 

 

 

 

 

 

Merknad:

Beskrivelse:

 

 

Konklusjon

 

Mattrygghet:

Etterlevelse av IK-Mat: