Den ansatte er selv ansvarlig for at sjekklisten er gjennomgått og fullført senest 3 måneder etter tiltredelse. Sjekklista oppbevares i personalmappa.
Navn: ___________________________ Stillingsbetegnelse: ____________________
Eventuell fadder:____________________
Opplæring gis av fadder, leder, gruppeleder, kjøkkenansvarlig ressursperson innen smittevern m fl.
Infeksjonskontrollprogram og grunnleggende smitteverntiltak
|
Jeg er kjent med det finnes et infeksjonskontrollprogram. Jeg vet hvor jeg finner det, og hvordan jeg slår opp i det |
|
Jeg har fått opplæring i rutinene for: • Vask og desinfeksjon av hender • Bruk av hansker • Retningslinjer for arbeidsantrekk, inkludert beskyttelsesfrakk og forkle • Håndtering av avfall, tekstiler og utstyr • Rutine ved stikkskade/blodsøl |
IK-mat og trygg mattilberedning og servering |
|
|
Jeg er kjent med det finnes en rutinesamling «IK-mat for mottakskjøkken» |
|
Jeg har fått opplæring rutinene for: • Personlig hygiene • Renhold og desinfeksjon på kjøkken • Mottak og oppbevaring av mat • Tilberedning og servering av mat • Tilberedning og servering av varm mat fra Kjøkkenservice • Nedkjøling av mat |
Avvik:
|
Jeg har fått opplæring i avviksregistrering og avviksbehandling |
Dato:___________ Signatur:_______________________ (Ansatt)
Dato:___________ Signatur:_______________________(Leder)