Vedlegg - Mal for renholdsplan v. 1.1

Renholdsplan for____________________________        

                                                                 Avdeling

Utarbeidet/revidert av:  ______________________________    Sist revidert: ___________

                                    Navn                                                                                    Dato

Aktiviteter:

Hva

Frekvens

Metode/kjemikalier

Ansvarlig (navn/funksjon)

Gulv

3-7 ganger per uke
(må vurderes fra sted til sted)

Vask/såpe

 

Benk og servant

Fortløpende

Før og etter hvert måltid samt v behov

Visuell kontroll

Vask/såpe

(Desinfeksjon/Etanol)

 

Skaper og hyller, skuffer, kjøleskap

Daglig

Ukentlig/Månedlig
Frekvens vurderes utfra behov)

Visuell kontroll

Vask/såpe

 

Avfall

Minst daglig

Tømming

Skap vaskes/såpe

 

Glass, kopper, stentøy, bestikk og annet utstyr

Etter bruk

Varmedesinfeksjon i oppvaskmaskin

 

Stekeovn, Mikrobølgeovn, gryter, kar, boller mv

Daglig

Vask

Visuell kontroll

Etter bruk og ved behov

 

Kjølerom

Ukentlig

Visuell kontroll og vask ved behov