Renholdsplan for____________________________
Avdeling
Utarbeidet/revidert av: ______________________________ Sist revidert: ___________
Navn Dato
Aktiviteter:
Hva |
Frekvens |
Metode/kjemikalier |
Ansvarlig (navn/funksjon) |
Gulv |
3-7 ganger per uke |
Vask/såpe |
|
Benk og servant |
Fortløpende Før og etter hvert måltid samt v behov |
Visuell kontroll Vask/såpe (Desinfeksjon/Etanol) |
|
Skaper og hyller, skuffer, kjøleskap |
Daglig Ukentlig/Månedlig |
Visuell kontroll Vask/såpe |
|
Avfall |
Minst daglig |
Tømming Skap vaskes/såpe |
|
Glass, kopper, stentøy, bestikk og annet utstyr |
Etter bruk |
Varmedesinfeksjon i oppvaskmaskin |
|
Stekeovn, Mikrobølgeovn, gryter, kar, boller mv |
Daglig Vask |
Visuell kontroll Etter bruk og ved behov |
|
Kjølerom |
Ukentlig |
Visuell kontroll og vask ved behov |
|
|
|
|
|
|
|
|
|