02 |
RYDDING AV KJØLELAGER OG TØRRLAGER |
|
PRESTEHEIA OMSORGSSENTER – ALLE |
HENSIKT:
Orden på kjøle- og tørrlager
Hindre matsvinn ved å bruke matvarer med kortes holdbarhet først
ANSVARSFORDELING:
B1: mars+ august
B2: juli+ desember
C1: januar+ juni
C2: april+ september
Omsorgsboligen: mai+ oktober
Dagsenter: februar+ november
Sett melk/fløte/yoghurt med kortest holdbarhet ytterst
Tomme melketraller settes på tørrlager
Tomme middagsstativ og middagskasser settes på tørrlager
Merkelapp med navn på avdelingen fjernes
Temperatur på kjølelager leses av hver mandag og noteres ned på eget skjema som henger ved siden av dør til kjølelager
Brødkasser klappes sammen og legges i stabel på tørrlager
Stativ til fruktkasser kjøres inn på tørrlager
Tomme pappkasser må kastes på søppelrom Ta alltid melk med kortest holdbarhet først
Frukt og grønt hentes av hver avdeling fredager