Vedlegg - Årlig gjennomgang av mottakskjøkken ved sykehjem og bofellesskap v. 1.2

Årlig gjennomgang av mottakskjøkken - Skjema

Dato:_____________        Deltakere:_______________________________________________
(Utfylt skjema oppbevares i perm på mottakskjøkkenet sammen med IK-mat rutinene)

Hva

Status

Oppfølgingstiltak/kommentar

Ansvarlig

Frist

Opplæring
Fungerer opplæringsrutine tilfredsstillende?

Alle med kjøkkenoppgaver er kjent med IK-rutinene?


c Ja       c Nei

 

 

c Ja       c Nei

 

 

 

Personlig hygiene
Følger ansatte krav til hygiene iht. rutinene?


c Ja       c Nei

Antall avvik siste år:____




 

 

 

Vask og desinfeksjon
Er renholdsplan utarbeidet, og etterleves den?
 


c Ja       c Nei

Antall avvik siste år:____

 

 

 

 

Oppbevaring av mat
Gjennomgang av rutiner Utføres måling av temperatur i kjøleskap/rom på en tilfredsstillende måte?

Brukes rutiner korrekt?

c Ja       c Nei

 

c Ja       c Nei

 

Antall avvik siste år:____

 

 

 

Tilberedning av mat
- Gjennomgang av rutiner

 

Brukes rutiner korrekt?

c Ja       c Nei

 

Antall avvik siste år:____

 

 

 

Oppvarming av mat fra Kjøkkenservice
- Gjennomgang av rutiner
- Utføres kontrollmåling av kjernetemperatur?

Brukes rutiner korrekt?

c Ja       c Nei

 

c Ja       c Nei

Antall avvik siste år:____

 

 

 

Servering av mat
- Gjennomgang av rutiner

 

Brukes rutiner korrekt?

c Ja       c Nei

 

Antall avvik siste år:____

 

 

 

Vedlikehold bygg/utstyr
Fungerer lokalet iht. krav?
(servanter, innredning etc.) Behov for vedlikehold,
pga. slitasje eller skader? Oppvarmingsovn har hatt service de siste 2 år?


c Ja       c Nei
 


c Ja       c Nei

c Ja       c Nei

 

 

 

Matsvinn

Rutiner for å unngå matsvinn

 

c Ja       c Nei

 

 

 

ANNET