Dato:_____________ Deltakere:_______________________________________________
(Utfylt skjema oppbevares i perm på mottakskjøkkenet sammen med IK-mat rutinene)
Hva |
Status |
Oppfølgingstiltak/kommentar |
Ansvarlig |
Frist |
Opplæring |
c Ja c Nei |
|
|
|
Personlig hygiene |
Antall avvik siste år:____ |
|
|
|
Vask og desinfeksjon |
Antall avvik siste år:____
|
|
|
|
Oppbevaring av mat |
Brukes rutiner korrekt? c Ja c Nei
c Ja c Nei
Antall avvik siste år:____ |
|
|
|
Tilberedning av mat
|
Brukes rutiner korrekt? c Ja c Nei
Antall avvik siste år:____ |
|
|
|
Oppvarming av mat fra Kjøkkenservice |
Brukes rutiner korrekt? c Ja c Nei
c Ja c Nei Antall avvik siste år:____ |
|
|
|
Servering av mat
|
Brukes rutiner korrekt? c Ja c Nei
Antall avvik siste år:____ |
|
|
|
Vedlikehold bygg/utstyr |
|
|
|
|
Matsvinn Rutiner for å unngå matsvinn |
c Ja c Nei |
|
|
|
ANNET |
|
|
|
|