Vedlegg - Sjekkliste opplæring av nyansatte i IK - mat og hygiene v. 1.2

Den ansatte er selv ansvarlig for at sjekklisten er gjennomgått og fullført senest 3 måneder etter tiltredelse.  Sjekklista oppbevares i personalmappa.

 Navn: ___________________________         Stillingsbetegnelse: ____________________  

 

Eventuell fadder:____________________

 

Opplæring gis av fadder, leder, gruppeleder, kjøkkenansvarlig ressursperson innen smittevern m fl.

 Infeksjonskontrollprogram og grunnleggende smitteverntiltak 

 

Jeg er kjent med det finnes et infeksjonskontrollprogram.

Jeg vet hvor jeg finner det, og hvordan jeg slår opp i det

 

Jeg har fått opplæring i rutinene for:

         Vask og desinfeksjon av hender

         Bruk av hansker

         Retningslinjer for arbeidsantrekk, inkludert beskyttelsesfrakk og forkle

         Håndtering av avfall, tekstiler og utstyr

         Rutine ved stikkskade/blodsøl 

IK-mat og trygg mattilberedning og servering 

 

Jeg er kjent med det finnes en rutinesamling «IK-mat for mottakskjøkken» 

 

Jeg har fått opplæring rutinene for:

         Personlig hygiene

         Renhold og desinfeksjon på kjøkken

         Mottak og oppbevaring av mat

         Tilberedning og servering av mat

         Tilberedning og servering av varm mat fra Kjøkkenservice

         Nedkjøling av mat

 Avvik: 

 

Jeg har fått opplæring i avviksregistrering og avviksbehandling

  

Dato:___________    Signatur:_______________________ (Ansatt)

                                                                                    

  Dato:___________    Signatur:_______________________(Leder)