Vedlegg: sjekkliste opplæring av nyansatte - hygiene v. 1.1

Avdelingsleder, i samarbeid med den ansatte, er ansvarlig for at sjekklisten er gjennomgått og fullført senest 3 måneder etter tiltredelse.  Sjekklista oppbevares i personalmappa.

 

Navn: ___________________________         Stillingsbetegnelse: ____________________  

 

Opplæring gis av leder, teamkoordinator eller ressursperson innen smittevern m fl.

Infeksjonskontrollprogram og grunnleggende smitteverntiltak Sett X

Jeg er kjent med at det finnes et infeksjonskontrollprogram, og hvordan jeg finner frem i det.

 

Jeg har fått opplæring i rutinene for

  • vask og desinfeksjon av hender
  • bruk av hansker
  • retningslinjer for arbeidsantrekk, inkludert beskyttelsesfrakk og forkle
  • håndtering av avfall, tekstiler og utstyr
  • rutine ved stikkskade/blodsøl
 
IK-mat og trygg mattilberedning og servering
Jeg er kjent med det finnes en rutinesamling «IK-mat for mottakskjøkken» som alle som håndterer mat må kunne.  

Jeg har fått opplæring rutinene for

  • personlig hygiene
  • renhold og desinfeksjon på kjøkken
  • mottak og oppbevaring av mat
  • tilberedning og servering av mat
  • tilberedning og servering av varm mat fra Kjøkkenservice
  • nedkjøling av mat
 

 

 

Dato:___________    Signatur:_______________________

                                                                             Ansatt

 

 

Dato:___________    Signatur:_______________________

                                                                             Leder