Avdelingsleder, i samarbeid med den ansatte, er ansvarlig for at sjekklisten er gjennomgått og fullført senest 3 måneder etter tiltredelse. Sjekklista oppbevares i personalmappa.
Navn: ___________________________ Stillingsbetegnelse: ____________________
Opplæring gis av leder, teamkoordinator eller ressursperson innen smittevern m fl.
Infeksjonskontrollprogram og grunnleggende smitteverntiltak | Sett X |
Jeg er kjent med at det finnes et infeksjonskontrollprogram, og hvordan jeg finner frem i det. |
|
Jeg har fått opplæring i rutinene for
|
|
IK-mat og trygg mattilberedning og servering | |
Jeg er kjent med det finnes en rutinesamling «IK-mat for mottakskjøkken» som alle som håndterer mat må kunne. | |
Jeg har fått opplæring rutinene for
|
Dato:___________ Signatur:_______________________
Ansatt
Dato:___________ Signatur:_______________________
Leder