Tittel | ID | Godkjent av | Enhet |
---|---|---|---|
01 IK-mat for mottakskjøkken - Rutiner for sykehjem og boligfelleskap | 11067 | Anne Sofie Hellebø | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
02 Hva er IK-mat? | 11068 | Anne Sofie Hellebø | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
03 Avviksbehandling, internrevisjon og dokumentstyring | 11178 | Anne Sofie Hellebø | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
04 Opplæring i kjøkkenrutiner | 11179 | Anne Sofie Hellebø | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
05 Personlig hygiene hos personalet | 11180 | Anne Sofie Hellebø | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
06 Renhold og desinfeksjon på kjøkken | 11181 | Anne Sofie Hellebø | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
07 Mottak og oppbevaring av mat | 11182 | Astrid Færden Gaare | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
08 Tilberedning og servering av mat | 11183 | Anne Sofie Hellebø | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
09 Tilberedning og servering av varm mat fra Kjøkkenservice | 11184 | Anne Sofie Hellebø | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
10 Nedkjøling av mat | 11186 | Anne Sofie Hellebø | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
HACCP - mottakskjøkken | 11224 | Anne Sofie Hellebø | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
Vedlegg - Oppvarming av mat i konveksjonsovn (Metos) og stekeovn | 11185 | Anne Sofie Hellebø | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
Vedlegg - Plakat til 5 nøkler til tryggere mat | 3065 | Jan Helge Lislevand | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
Vedlegg - Skyll eller kok frukt, bær og grønnsaker | 3064 | Jan Helge Lislevand | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
Vedlegg - Kontrollmåling av kjernetemperatur | 3062 | Jan Helge Lislevand | Helse og mestring (med underliggende enheter), Omsorgssenter (med underliggende enheter) |
Vedlegg - Liste over risikoprodukter, smittestoffer og forholdsregler som helseinstitusjoner | 3063 | Jan Helge Lislevand | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
Vedlegg - Sjekkliste opplæring av nyansatte i IK - mat og hygiene | 3058 | Anne Sofie Hellebø | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
Vedlegg - Årlig gjennomgang av mottakskjøkken ved sykehjem og bofellesskap | 3005 | Anne Sofie Hellebø | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
Vedlegg Daglig temperaturkontroll for kjøl/frys - Månedsskjema | 3061 | Jan Helge Lislevand | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
Veileder - Hvordan bli en matredder på omsorgssentrene? | 10766 | Jan Helge Lislevand | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
Veileder vedlegg 1 - Matomsorg og matredding | 10768 | Jan Helge Lislevand | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
Veileder vedlegg 2 - Matreddertips | 10770 | Jan Helge Lislevand | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
Veileder vedlegg 3 - Restemat | 10774 | Jan Helge Lislevand | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
Veileder vedlegg 4 - Tips til bruk og oppbevaring | 10775 | Jan Helge Lislevand | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
Veileder vedlegg 5 - Trygg nedkjøling av mat | 10773 | Jan Helge Lislevand | Helse og mestring (med underliggende enheter) |
Veileder vedlegg 6 - Våre matreddertiltak | 10777 | Jan Helge Lislevand | Helse og mestring (med underliggende enheter) |