Internkontroll mat v. 1.8

Opplæring: 

E-læring om mottakskjøkken

 Bilde1.png

TittelIDGodkjent avEnhet
01 IK-mat for mottakskjøkken - Rutiner for sykehjem og boligfelleskap 11067 Anne Sofie Hellebø Helse og mestring (med underliggende enheter)
02 Hva er IK-mat? 11068 Anne Sofie Hellebø Helse og mestring (med underliggende enheter)
03 Avviksbehandling, internrevisjon og dokumentstyring 11178 Anne Sofie Hellebø Helse og mestring (med underliggende enheter)
04 Opplæring i kjøkkenrutiner 11179 Anne Sofie Hellebø Helse og mestring (med underliggende enheter)
05 Personlig hygiene hos personalet 11180 Anne Sofie Hellebø Helse og mestring (med underliggende enheter)
06 Renhold og desinfeksjon på kjøkken 11181 Anne Sofie Hellebø Helse og mestring (med underliggende enheter)
07 Mottak og oppbevaring av mat 11182 Astrid Færden Gaare Helse og mestring (med underliggende enheter)
08 Tilberedning og servering av mat 11183 Anne Sofie Hellebø Helse og mestring (med underliggende enheter)
09 Tilberedning og servering av varm mat fra Kjøkkenservice 11184 Anne Sofie Hellebø Helse og mestring (med underliggende enheter)
10 Nedkjøling av mat 11186 Anne Sofie Hellebø Helse og mestring (med underliggende enheter)
HACCP - mottakskjøkken 11224 Anne Sofie Hellebø Helse og mestring (med underliggende enheter)
Vedlegg - Oppvarming av mat i konveksjonsovn (Metos) og stekeovn 11185 Anne Sofie Hellebø Helse og mestring (med underliggende enheter)
Vedlegg - Plakat til 5 nøkler til tryggere mat 3065 Jan Helge Lislevand Helse og mestring (med underliggende enheter)
Vedlegg - Skyll eller kok frukt, bær og grønnsaker 3064 Jan Helge Lislevand Helse og mestring (med underliggende enheter)
Vedlegg - Kontrollmåling av kjernetemperatur 3062 Jan Helge Lislevand Helse og mestring (med underliggende enheter), Omsorgssenter (med underliggende enheter)
Vedlegg - Liste over risikoprodukter, smittestoffer og forholdsregler som helseinstitusjoner 3063 Jan Helge Lislevand Helse og mestring (med underliggende enheter)
Vedlegg - Sjekkliste opplæring av nyansatte i IK - mat og hygiene 3058 Anne Sofie Hellebø Helse og mestring (med underliggende enheter)
Vedlegg - Årlig gjennomgang av mottakskjøkken ved sykehjem og bofellesskap 3005 Anne Sofie Hellebø Helse og mestring (med underliggende enheter)
Vedlegg Daglig temperaturkontroll for kjøl/frys - Månedsskjema 3061 Jan Helge Lislevand Helse og mestring (med underliggende enheter)
Veileder - Hvordan bli en matredder på omsorgssentrene? 10766 Jan Helge Lislevand Helse og mestring (med underliggende enheter)
Veileder vedlegg 1 - Matomsorg og matredding 10768 Jan Helge Lislevand Helse og mestring (med underliggende enheter)
Veileder vedlegg 2 - Matreddertips 10770 Jan Helge Lislevand Helse og mestring (med underliggende enheter)
Veileder vedlegg 3 - Restemat 10774 Jan Helge Lislevand Helse og mestring (med underliggende enheter)
Veileder vedlegg 4 - Tips til bruk og oppbevaring 10775 Jan Helge Lislevand Helse og mestring (med underliggende enheter)
Veileder vedlegg 5 - Trygg nedkjøling av mat 10773 Jan Helge Lislevand Helse og mestring (med underliggende enheter)
Veileder vedlegg 6 - Våre matreddertiltak 10777 Jan Helge Lislevand Helse og mestring (med underliggende enheter)