| 01 IK-mat for mottakskjøkken - Rutiner for sykehjem og boligfelleskap |
11067 |
Anne Sofie Hellebø |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| 02 Hva er IK-mat? |
11068 |
Anne Sofie Hellebø |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| 03 Avviksbehandling, internrevisjon og dokumentstyring |
11178 |
Anne Sofie Hellebø |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| 04 Opplæring i kjøkkenrutiner |
11179 |
Anne Sofie Hellebø |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| 05 Personlig hygiene hos personalet |
11180 |
Anne Sofie Hellebø |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| 06 Renhold og desinfeksjon på kjøkken |
11181 |
Anne Sofie Hellebø |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| 07 Mottak og oppbevaring av mat |
11182 |
Astrid Færden Gaare |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| 08 Tilberedning og servering av mat |
11183 |
Anne Sofie Hellebø |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| 09 Tilberedning og servering av varm mat fra Kjøkkenservice |
11184 |
Anne Sofie Hellebø |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| 10 Nedkjøling av mat |
11186 |
Anne Sofie Hellebø |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| HACCP - mottakskjøkken |
11224 |
Anne Sofie Hellebø |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| Vedlegg - Oppvarming av mat i konveksjonsovn (Metos) og stekeovn |
11185 |
Anne Sofie Hellebø |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| Vedlegg - Plakat til 5 nøkler til tryggere mat |
3065 |
Jan Helge Lislevand |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| Vedlegg - Skyll eller kok frukt, bær og grønnsaker |
3064 |
Jan Helge Lislevand |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| Vedlegg - Kontrollmåling av kjernetemperatur |
3062 |
Jan Helge Lislevand |
Helse og mestring (med underliggende enheter), Omsorgssenter (med underliggende enheter) |
| Vedlegg - Liste over risikoprodukter, smittestoffer og forholdsregler som helseinstitusjoner |
3063 |
Jan Helge Lislevand |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| Vedlegg - Sjekkliste opplæring av nyansatte i IK - mat og hygiene |
3058 |
Jan Helge Lislevand |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| Vedlegg - Årlig gjennomgang av mottakskjøkken ved sykehjem og bofellesskap |
3005 |
Jan Helge Lislevand |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| Vedlegg Daglig temperaturkontroll for kjøl/frys - Månedsskjema |
3061 |
Jan Helge Lislevand |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| Veileder - Hvordan bli en matredder på omsorgssentrene? |
10766 |
Jan Helge Lislevand |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| Veileder vedlegg 1 - Matomsorg og matredding |
10768 |
Jan Helge Lislevand |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| Veileder vedlegg 2 - Matreddertips |
10770 |
Jan Helge Lislevand |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| Veileder vedlegg 3 - Restemat |
10774 |
Jan Helge Lislevand |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| Veileder vedlegg 4 - Tips til bruk og oppbevaring |
10775 |
Jan Helge Lislevand |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| Veileder vedlegg 5 - Trygg nedkjøling av mat |
10773 |
Jan Helge Lislevand |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |
| Veileder vedlegg 6 - Våre matreddertiltak |
10777 |
Jan Helge Lislevand |
Helse og mestring (med underliggende enheter) |